Dostava Cvijeća

Dostava cvijeća u Sarajevu na zadovoljstvo Vas i Vama drage osobe. Pokloniti voljenoj osobi cvijeće uvijek je bio i uvijek će biti najljepši mogući gest. Time izrazite nježnost i ljubav i izmamite im osmijeh na lice što je neprocjenjivo. I kada ste kilometrima udaljeni jedno od drugog osmišljen je način da ovo ostvarite. Pomoću nas i naše onlajn cvjećare Sarajevo sve to je omogućeno . Od neograničenog izbora prelijepih aranžmana,buketa,korpica i poklona imamo po nešto za svačiji ukus.Bilo da je to neki praznik ili jednostavno potreba da obradujete nekoga mi smo uvijek tu na raspolaganju. Ovde ću vam objasniti kako na jedan veoma jednostavan način iz bilo koje države pošaljete aranžman kome god hoćete u Sarajevu. 


cvjećara sarajevo

Kako poručiti preko onlajn cvjećare?

Ovaj proces je osmišljen tako da bude jednostavan i brz za upotrebu. Za početak treba da  odaberete aranžman po želji i njegovu veličinu . Zatim stisnete ikonicu na kojoj piše “Dodaj u košaricu” i prvi dio posla je obavljen.Sve što je ostalo da uradite jeste da unesete svoje lične podatke i podatke primaoca u odgovarajuća polja ,izaberete vrijeme i datum  kada želite da ta dostava bude izvršena i mjesto u Sarajevu na koje želite da bude dostavljna. Naravno tokom cijelog ovog procesa ako vam je potrebna bilo kakva pomoć na raspolaganju imate naše radnike koji su uvijek dostupni. Plaćanje možete izvršiti preko bilo koje platne kartice a dostava je naravno besplatna.


dostava cvijeća

Šta je sve moguće poručiti?

Ukusi su uvijek bili različiti pa baš zbog toga naša cvjećara Sarajevo ima za svakoga po nešto. Od raznovrsnih aranžmana i buketa do prelijepih košarica punih cvijeća ili voća,izbor je neograničen. Tu su naravno i predivni pokloni kao što su medvjedići , razna pića i dezerti. Za one koji žele nešto što će mnogo duže trajati tu je i cvijeće u saksiji. Moguće je poručiti i box aranžmane za neke otmjenije prilike kao i suze za tužne prilike. Uz svaki aranžman možete i poruku napisati koja će uz njega biti dostavljena.


onlajn cvjecara Sarajevo


dostava cvjeca Sarajevo


online cvijećara Sarajevo


Dostava cvjeća Sarajevo

Da li je moguća dostava cvijeća isti dan?

Potrebna vam je dostava cvijeća u poslednji čas?Tu smo da pomognemo. Naravno da je u cvjećari Sarajevo dostava cvijeća moguća istog dana kada ste ga poručili. Cvijeće se odmah poslije vaše narudžbe aranžira u našoj cvjećari i šalje na dostavu. Dostava je takođe moguća bilo gdje. Nije bitno da li je to škola,vrtić,dom,tržni centar,bolnica,stan,ured ili na kućnu adresu. Za dostavu cvijeća zadužena je naša dostavna služba a dostava je moguća samo par sati poslije narudžbe. Takođe potrebno je poručiti prije 15:00 kako bi bilo realizovano isti dan. Kada sve ovo završite ostaje vam samo da se opustite jer vaš poklon je u sigurnim i stručnim rukama.


cvjećara sarajevo

Za koje sve praznike su pogodni naši aranžmani?

Osobu koju volite prelijepim buketom usrećićete bilo kad ali ipak ako tražite neki specifičan praznik imamo ih par na umu. Naša cvjećara Sarajevo pravi divne aranžmane i svaki je specifičan i poseban na sebi jedinstven način. Bilo da je rođendan,Dan majki,Valentinovo,8.mart,godišnjica,Božić,Vaskrs ili Nova Godina mi smo uvijek na raspolaganju.A naravno za pomoći pri odabiru naši radnici su uvijek dostupni.Osmijeh osobe koje volimo je nešto neprocjenjivo,pogotovo ako je to na neki od ovih posebnih dana.


cvjećara sarajevo

Gdje je sve moguća dostava?

Dostavu vršimo u svim opštinama Sarajeva:

1.Centar

2.Hadžići

3.Ilidža

4.Ilijaš

5.Novi Grad

6.Novo Sarajevo

7.Stari Grad

8.Trnovo

9.Vogošća


cvjećara sarajevo

Cilj naše cvjećare?

Svako zaslužuje svoj mali trenutak pažnje i nježnosti. E baš to je naš cilj. Svaki osmijeh nam je bitan zato se i trudimo da iako su ukusi veoma različiti imamo što bogatiji asortiman raznih aranžmana.Cvjećara Sarajevo osnovana je sa vizijom pretvaranja svakog dešavanja u poseban doživljaj i svakog vašeg posebnog trenutka u životu u nešto nezaboravno. Jer ipak svaki trenutak je savršen i nezamjenjiv.


dostava cvijeća u sarajevu

Dostava u cijeloj Bosni i Hercegovini!

Dostava cvijeća  u cijeloj Bosni i Hercegovini.  Dostavu smo u mogućnosti da realizujemo u cijeloj Bosni i Hercegovini.  Takođe dostava je moguđa odmah isti dan. Neki od gradova u koje dostavljamo su: BanjaLuka,Srbac,Trebinje,Mostar,Tuzla,Zenica,Brčko,Bijeljina,Gradiška,Bihać,Prnjavor,Doboj,Goražde,Cazin,Bugojno; i mnogi drugi.Dostavu vrši naša dostavna služba kroz samo par sati nakon vaše porudžbe. 


online cvjećarna