Cvjećara Sarajevo centar dostava cvijeća na adresu po Vašoj želji. Najbrža dostava cvijeća u Sarajevu. Online narudžbe primamo iz cijelog svijeta 24 h. Dostava cvijeća isti dan.

Vaša Cvjećara Sarajevo

kako mi to radimo

Datum dostave

Vi birate datum dostave. Isporučit ćemo cvijeće tačno onaj dan kad vi to želite.

Dostava

Dostavu vršimo svaki dan od 08h do 20h. Unapomenu naznačite kad želite da dostavimo a mi ćemo se potruditi da ispoštujemo vrijeme  dostave.

Vaša personalna poruka

Mi smo cvjećara mi dostavljamo cvijeće ali prije svega prenosimo Vašu poruku.Uz svaki buket možete da pošaljete  Vašu poruku

Povratna poruka

Čim se dostava izvrši šaljemo povratnu poruku pošiljaocu da je dostava izvršena

Najljepše cvijeće za svaku priliku

 

Ruže

“Jednostavno i lako možete da poručite cvijeće sa bilo koje destinacije u svijetu. Cvjećara Sarajevo je online cvjećara koja je u mogućnosti da za svega dva sata od trenutka kad zaprimi vašu narudžbu dostavi cvjeće na bilo koju adresu”

O nama

Cvjećara Sarajevo tvrtka je koja dostavlja cvijeće i darove u Sarajevu i šire. Također, u suradnji s našim poslovnicama, možemo isporučiti cvijeće u bilo koje mjesto u BiH.

Naša misija

Cilj postojanja i zahtjev koji smo sami sebi postavili je da uslugu dostave cvijeća u Sarajevu podignemo na svjetski nivo i da svaki klijent koji koristi naše usluge bude zadovoljan koliko god je to moguće.

Kako dostavljamo cvijeće?

Dostavu obavljaju naši radnici tamo gdje imamo prodajna mjesta, a tamo gdje nemamo, dostava se vrši preko lokalnih cvijećara sa kojima imamo potpisane ugovore o saradnji.
Bitno nam je da naglasimo da aranžmane ne dostavljamo poštom tj. uvijek stižu svježi i svježe aranžirani.