dostava cvijeća

CVJEĆARA GRBAVICA SARAJEVO | ONLINE CVJEĆARA. Dostava cvijeća u Sarajevu.Najbrža dostava cvijeća u Sarajevu.Primamo narudžbe iz cijelog svijeta.

1
2
3
4
5
cvjećara sarajevo dostva
Cvjetna košarica Vivien
online cvjecara sarajevo
BUKET BOSNA
Dostava cvjeća Sarajevo
ADRIANA SET 1
onlajn dostava cvijeca u Sarajevu
Cvjetna košarica Darcia

Vivien Set 1

Stil, elegancija, luksuz…

  • Uvjek svježe cvijeće!
  • Uvjek najpovoljnija ponuda!
  • Uvjek isporučujemo na vrijeme!

Koristeci usluge naše cvjećare cvijeće možete dostaviti u bilo koje mjesto u Bosni i Hercegovini. U sljedećim gradovima cvijeće možemo dostaviti u roku d nekoliko sati: Sarajevo,Mostar,Zenica,Tuzla,Banja Luka,Bihać,Bijeljina,Prijedor,Gradiška,Livno,Doboj,Trebinje….

onlajn cvjecara Sarajevo
Apolena Set 1
Buket Elen
Buket Augustina
Buket Catharina
Buket Agata
onlajn cvjecara Sarajevo
Buket Dafne
Buket Duriana
onlajn cvjecara Sarajevo
Buket Cloe

Orhideja

Stil, elegancija, luksuz…

  • Uvjek svježe cvijeće!
  • Uvjek najpovoljnija ponuda!
  • Uvjek isporučujemo na vrijeme!

 

NAČIN PLAĆANJA

  • Platnim karticama 
  • PayPal

Prihvatamo sljedeće kartice:

PayPal

 

Dostava cvjeća Sarajevo
VIP Flower box

Vip Flowers Box sa prelijepim crvenim ružama najbolje kvalitete poklon je samo za odabrane.

onlajn cvjecara Sarajevo
Buket Ariel
onlajn cvjecara Sarajevo
Buket FILOMENA
onlajn cvjecara Sarajevo
Buket Zenica

Jednostavno a lijepo!Simfonija mnogo različitih cvjetova i kutija ukusni Milkine bombonjere čine ovaj buket odličnim poklonom koji će oduševiti sve.

onlajn cvjecara Srajevo
Big Love

To može biti naj romantičniji aranžman koji je ikada itko primio.

online narudžbe cvijeća
Buket Bihać
cvjecara sarajevo
101 Ruža sve govori u svakoj prilici
onlajn cvjecara Sarajevo
Apolena Set 2
Dostava cvjeća Sarajevo
Kraljevski dar
Dostava cvjeća Sarajevo
Buket Adrijana
Buket Tuzla

Ovaj buket ima osjećaj toplog sunca s lijepim miksom cvijeća u naranđžastoj i smeđoj boji.Toplo i svečano buket uključuje kutiju kvalitetne bobonjere.

Dostava cvjeća Sarajevo
Za tvoju ljubav

Jedano desetak crvenih ruža sa smeđim medvjedom i kombinacijom ukusne torte su sigurno najbolji način da nekome pokazete ljubav i paznju.

kako mi to radimo

Datum dostave

Vi birate datum dostave. Isporčit ćemo cvijeće tačno onaj dan kad vi to želite. 

Dostava

Dostavu vršimo svaki dan od 08h do 20h. Unapomenu naznačite kad želite da dostavimo a mi ćemo se potruditi da ispoštujemo vrijeme  dostave.

Vaša personalna poruka

Mi smo cvjećara mi dostavljamo cvijeće ali prije svega prenosimo Vašu poruku.Uz svaki buket možete da pošaljete  Vašu poruku

Povratna poruka

Čim se dostava izvrši šaljemo povratnu poruku pošiljaocu da je dostava izvršena

Dostava cvijeća….

online cvjećara

Cvjećara Grbavica – Sarajevo dostava cvijeća na adresu u najkraćem mogućem roku.Primamo narudžbe iz cijelog svijeta.Lako,jednostavno i brzo učinite sretnom Vama dragu osobu.

Dostavljanje cvijeća jedna je od traženijih usluga modernog doba. Cvijeće je prekrasan znak pažnje koji govori više od hiljadu riječi, ako se iskoristi u pravom trenutku. Kreativna osoba zna da lijep aranžman ili buket ne moraju biti isključivo pokloni za rođendane, godišnjice, blagdane i slično.

Dostava cvijeća danas je popularno kod rođendana, gdje se ono naručuje i kao ukras i kao dar. Ne glavni dar, naravno, ali kao nešto uz njega.

Kod godišnjica i posebnih dana kao Valentinovo, najčešće se rade buketi od ruža koji se često preko noći dostavljaju kao iznenađenja ili se pak prijepodne uručuju primatelju.

 

 

 

 

 

Dan žena 8.Mart je dan kada svaka žena treba da ima cvijeće u svojim prostorijama bilo radnim ili osobnim.

Za sprovode cvijeće se radi u velikim, ali elegantnim aranžmanima i većina cvjećarna koje se nalaze u blizini groblja imaju mogućnost dostave na konkretno mjesto pogreba.

Ipak, nije li lijepo nekoga jednostavno iznenaditi cvijećem bez posebne prigode? Bolje rečeno, bez zapisane prigode. Nekad je dovoljno da nam je netko bitan, da mu se želimo zahvaliti ili da nam se sviđa.

Nekad je lijepo pokazati nekome s kim ste bili bliski da ga niste zaboravili. Zasigurno biste se u ovo zauzeto i užurbano doba cvijeću i pismu razveselili više nego poruci: „Čestitke na promociji!“

 

Nemojte zaboraviti kako je cvijeće u prošlosti imalo veliku vrijednost. To nam govori mnogo o njemu, ali i o ljudima. Kao dar prirode, ono je najljepši i najjednostavniji dar bilo kojoj osobi, bilo kojeg spola, bilo kojih godina, za bilo koju prigodu: makar za dobro jutro.

Naše cvjećarske usluge koju mi nudimo: dostava cvijeća na vaša vrata. Kako se to razlikuje od ostalih, pitate se?

Kada naručujete cvjećarsku uslugu, radite sve s jednom tvrtkom: naručujete, plaćate i dostavljate. Nema skrivenih troškova, posrednika i internih dogovora. Sve je službeno.

U prošlosti, primjerice 19. stoljeću, cvijeće se dostavljalo u rano jutro, ali danas je u većini zemalja moguće cvijeće dobiti i preko noćne dostave.

 

 

online cvjećara

Online cvjećara Bosne i Hercegovine

Vaša najdraža online cvjećara u Bosni i Hercegovini,od prvog dana našeg poslovanja nudimo veliki izbor rezanog cvijeća, buketa, aranžmana i poklon košara. Također od prvog dana radimo dostavu buketa na bilo koju adresu u Sarajevu. Prateći standarde savremenog poslovanja mi smo pokrenuli online trgovinu i pružili uslugu mogućnosti narudžbe iz cijelog svijeta. Trenutačno u Bosni i Hercegovini imamo poslovnice u svim većim gradovima a najznačajnije poslovnice su nam u Tuzli,Zenici,Banja Luci,Mostaru,Bihaću,Doboju,Bijeljini i Zvorniku, a centralnu i najveća poslovnica nam je u Sarajevu. Naša cvjećara u Sarajevu vrši dostavu cvijeća 7 dana u Nedjelji o 9 h do 21 h. Online narudžbe primamo od 00 do 24 h a dostavu realizujemo onda kad Vama to odgovara. Također smo u mogućnosti da u najkraćem mogućem vremenu izvršimo dostavu cvijeća ukoliko je to potrebno. Potrebno je svega 2 sata od trenutka kad zaprimimo Vašu narudžbu da dostavljač isporuči buket. Naše ljubazno osoblje uvijek će Vam biti na raspolaganju ,a online podrška Vam je na raspolaganju 24 h dnevno. U svim našim prodajnim mjestima, pa tako i našim cvjećarima u Sarajevu, Tuzli,Zenici,Mostaru,Banja Luci uvijek garantiramo svježe cvijeće i najbržu dostavu.

O nama

Cvjećara Sarajevo tvrtka je koja dostavlja cvijeće i darove u Sarajevu i šire. Također, u suradnji s našim poslovnicama, možemo isporučiti cvijeće u bilo koje mjesto u BiH.

Naša misija

Cilj postojanja i zahtjev koji smo sami sebi postavili je da uslugu dostave cvijeća u Sarajevu podignemo na svjetski nivo i da svaki klijent koji koristi naše usluge bude zadovoljan koliko god je to moguće.

Kako dostavljamo cvijeće?

Dostavu obavljaju naši radnici tamo gdje imamo prodajna mjesta, a tamo gdje nemamo, dostava se vrši preko lokalnih cvijećara sa kojima imamo potpisane ugovore o saradnji.
Bitno nam je da naglasimo da aranžmane ne dostavljamo poštom tj. uvijek stižu svježi i svježe aranžirani.