Cvjećara Sarajevo

Cvjećara Sarajevo – Šta mi to radimo?

Naš osnovni i glavni zadatak je usrećiti što veći broj ljudi uz pomoć naših prekrasnih aranžmana Naša cvjećarna Sarajevo je tu da svaki vaš san pretvori u stvarnost. Sa našim stručnim timom tu smo da prenesemo Vašu poruku dragoj osobi, bilo da se radi o rođendanu, godišnjici, Valentinovu ili bilo kojoj drugoj prigodi. Za Vas biramo samo najljepše i najsvježije cvijeće od kojeg izrađujemo sve aranžmane. Dostava uvijek na vrijeme i to radimo uz pomoć naše osobne dostavne službe.


onlajn cvjecara Sarajevo

Cvjećara Sarajevo – Kako mi to radimo?

Usrećiti ljude putem cvijeća,to je naš cilj. Pažljivo smo birali svaki cvijet koji ćemo staviti u vaš buket cvijeća,aranžman ili flower box.Na vama je samo da poručite,a taj proces je napravljen tako da bude svima lak za upotrebu.Izaberete aranžman po želji i njegovu veličinu i zatim ga stavite u košaricu. Nakon toga pažljivo unesete svoje podatke i podatke primaoca. Takođe po želji možete i poruku uz buket da pošaljete kako bi ste ovaj poklon učinili skoro pa potpunom. Uz svaki aranžman naravno možete poručiti i neki dezert ili piće po vašoj želji.Lako izaberete i još lakše poručite.Vaša Cvjećara Sarajevo je uvijek tu za vas.


flower box sarajevo

Zanimljiva simbolika naših biljaka!

Poklanjanje cvijeća Cvijeće uvijek može prenijeti razne poruke. Cvijeće može prenositi razne poruke, pa je ovo još jedan razlog da upoznate simboliku cvijeća prije nego što ga poklonite. Drevne kulture kao što su Grci, Egipćani, Kinezi i Rimljani na primjer, svi znamo da je crvena ruže su uvijek savršen izbor jer su simbol ljubavi, ali rijetko tko zna zašto. Među Grcima postoji legenda o božici ljepote i ljubavi Afroditi.

Ljubav između nje i njenog ljubavnika Adonisa bila je tako lijepa i tragična. Njene suze i njegova krv stvorile su crvenu ružu koja je od tada simbolizirala vječnu ljubav do smrti. Ili su na primjer orhideje još jedan savršen dar za vašu voljenu osobu. Orhideja je senzualna cvijet poznat po svojoj rijetkoj ljepoti. Simbolizira snagu i veliku ljubav. Ponekad, u davna vremena,


cvjećara sarajevo

Koncept Online Cvjećara Sarajevo !

Cvjećara Sarajevo svaki trenutak je bitan kao sto nam je i svaki osmjeh dragocjen. Zato po vašoj želji postoji mogućnost da i fotografišemo i snimimo svaku dostavu vašim dragim osobama ,da bi smo na taj način i ovjekovječili taj poseban trenutak i dodatno vas uvjerili da ste izabrali pravo mjesto za vaš poklon.Svakom buketu upućena je posebna pažnja a pravimo ih od najfinijeg i najsvježijeg cvijeća.Naravno u cijelom ovom procesu naš stručni tim uvijek je tu na raspolaganju da vam pomogne ako je to potrebno.


dostava cvijeća sarajevo

Naše radno vrijeme!

Cvjećara Sarajevo dostupna je 24 sata 7 dana u sedmici. Nije bitno koje je doba dana ili u kojoj ste vremenskoj zoni naši radnici su uvijek tu na raspolaganju. Bilo da vam treba pomoć pri izboru ili pomoć pri narudžbi ,uvijek smo tu. Naravno radimo i na sve vama bitne praznike kao što su Bajram,Uaskrs,Božić,Valentinovo,8.mart,rođendani,godišnjice,poslovne proslave,…Dostava je naravno moguća i odmah isti dan,potrebno je samo poručiti do 15:00 i biće realizovana kroz samo par sati.Takoće dostavu vrži naša lična dostavna služba.Dostava je naravno  moguća i u sve kantone Sarajeva i besplatna je.


cvjećara sarajevo

Naš cilj!

Cilj Cvjećara Sarajevo je uljepšati nekome dan. Uz naše cvijeće svaki trenutak možemo učiniti posebnim i nezaboravnim.Uz svaku ružu koju pažljivo biramo mislimo na osmijeh osobe kod koje ce završiti.I kada ste kilometrima udaljeni od voljene osobe,uz nas ne propustite ni jednu priliku da je obradujete.Možete samo da zamislite izraze lica onih koji prime ove naše prelijepe darove ,jer ipak neke stvari se ne mogu novcem kupiti a za sve ostalo smo mi tu.Vaša Cvjećara Sarajevo!


Cvjećara Sarajevo